Apartman Yönetici 25 Ara

Uyumsoft ERP ile entegre Depo Otomasyon uygulaması Megasan

Elektronik Kompenent sektörünün lider firmalarından Megasan, Aregon tarafından geliştirilen Andoroid El Terminali ile hızlı ve hatasız depo yönetimi yapıyor.  

1997 yılından beri elektronik komponent sektöründe faaliyet göstermekte olan Megasan 2015 yılında tüm süreçlerini UyumSoft WEB ERP 'ye taşıdı.

Megasan 5.000 m3 lük depo hacmi ile Elektronik Kompenent sektörünün açık ara lideri konumunda

Firmanın bilgi işlem müdürü Emre Mert Asyalıoğlu Depo Otomasyonu ile ilgili yaptığımız sohbette şunları söyledi;

Depo ve Sevkiyat yönetimi bizim ana işimiz.

Sattığımız ürünler Teknik bilgi gerektiren elektronik malzemelerden oluşuyor. Kullanıldıkları yer itibari ile de yanlış ürünün sevk edilmesi çok ciddi sorunlara yol açabilir. Bu sebeple ilk önceliğimiz doğru ürünün sevk edilmesi.

Aregon El Terminali ile Uyumsoft WEB ERP ‘de aldığımız siparişin istediğimiz depocu tarafından, istediğimiz raftan alındığına emin oluyoruz.

Bizde aynı veya benzer ürünler farklı raflarda, farklı paket, adet veya son kullanma tarihi gibi özellikler ile bulunabiliyor. Doğru ürünün doğru raftan alınması gerçek stok ile depodaki stokun tutturulabilmesi için çok önemli.

Aregon ‘nun Uyum ERP yi iyi bilmesi bizim için büyük avantaj oldu. Örneğin biz tüm ürünlere kendi barkodumuzu yapıştırıyoruz ama depo elamanı üretici firmanın barkoduna rastlar ise El terminali ile okutup hemen sisteme ikinci barkod olarak ekliyor. Bu Aregon’nun bize tavsiye ettiği şeylerden sadece biri.

En memnun kaldığımız şey ise Depo Sayımı oldu. Stok sayımı her firmada zordur ama bizim gibi çok çeşitli ürün satışı olan firmalarda daha da zordur.

Sayım esnasında satışı kısmı olarak durdurmak zorunda olduğunuzu düşünürseniz sayımın hızlı bitmesi çok önemli.

Yani özetle diyecek olursam UyumSoft ERP sürecinde en beğendiğimiz şeylerden biri Aregon ile tanışmak oldu.

Share this Post


Benzer Yazılar